Veckans snackisar

Bild: Josefine HJ

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Villa Dagmar i Stockholm öppnar

Boutiquehotellet Villa Dagmar, syster till Hotel Diplomat, öppnar den 6 maj denna vecka! Villa Dagmar beskrivs som ett vackert, modernt och kreativt hem, perfekt för den världsvana resenären som söker hotell i hjärtat av Stockholm, beläget precis intill Östermalms Saluhall. Förutom hotellrum finns även restaurangupplevelser, spa, gym, blomsterbutik, konceptbutik, event och mötesmöjligheter på hotellet.

Boka ditt besök och läs mer på hotellets hemsida här!

Kända svenska artister donerar låtomslag

Rädda Barnen och Tim Bergling Foundation lanserar tillsammans en kampanj för att främja psykisk ohälsa bland unga. De har flera svenska artister till sin hjälp som under en period kommer byta ut flera av sina canvas på Spotify till filmer, som utifrån barns egna berättelser, visar hur det kan kännas att må psykiskt dåligt. Bland artisterna som är med finnes Benjamin Ingrosso, Oscar Zia, Elliphant och Miriam Bryant.

Läs mer om kampanjen här och lyssna på en spellista med några av de artister som donerat sina låtomslag här!

Molly Sandén släpper album och magasin

Efter Molly Sandéns medverkan i Oscarsgalan är hypen kring henne högre än någonsin och i samma veva släpper hon nu ett nytt album på svenska vid namn DOM SKA VETA. I samband med albumet som släpps 7 maj ger hon även ut ett magasin med samma titel, som kommer finnas i begränsad upplaga att köpa i butik från 6 maj, men går att förbeställa redan nu. Både albumet och magasinet beskrivs som det mest personliga Molly gjort hittills!

Läs mer om magasinet och förbeställ det här!

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molly Sandén (@m0llys)

Artister klara för Så Mycket Bättre 2021

Under veckan har flera artister presenterats vara klara för 2021:s upplaga av musikprogrammet Så Mycket Bättre. Bland de totalt tretton artisterna var de två första som presenterades Maxida Märak och Peter Jöback. Det ser ut som en spännande blandning med artister och vi är nyfikna på att se programmet som kommer sändas i höst!

Se alla artisterna som ska medverka på programmets Instagram här!

Josefine HJ x NA-KD och hennes första intervju någonsin

Under veckan släppte Josefine HJ sin första av tre exklusiva kollektioner som hon gjort tillsammans med NA-KD. De tre kollektionerna har fått namn efter olika element för att visa hennes uppskattning till naturen. Namnen på kollektionerna är; AIR, SEA och EARTH, och i första släppet fick vi ta del av kollektionen med inspiration från elementet luft. Josefine har även gjort sin första intervju någonsin i samband med släppet av kollektionen.

Se första delen av intervjun här nedan!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *