Veckans snackisar

Bildkälla: @biancatalkshow

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Victoria’s Secrets fashion show återvänder efter fyra års uppehåll

Bild: victoriassecret_fashionshow

Det har gått fyra år sedan underklädesmärket Victoria’s Secrets senaste modevisning. Märkets årliga modevisningar har pågått sedan 1995 och vuxit till att bli den mest omtalade och prestigefulla i modevärlden. Mycket har att göra med att konceptet har vuxit från din vanliga catwalk till storslagna och påkostade shower med extravaganta kostymer och live underhållning med berömda artister.

Det blev dock tydligt att showen inte utvecklades i takt med samtiden och 2019 uteblev visningens tv-sändning på grund av sina dalande tittarsiffror. Märket kritiserades även över sin brist på mångfald efter att marknadschefen Ed Razek, uttalat att han inte anser att transpersoner och plus size-modeller hörde hemma i visningen på grund av att ”Showen är en fantasi”. För ett par veckor sedan kom nyheten från Retail Dive att modevisningen kommer göra en comeback under 2023, denna gång med modeller och ambassadörer av olika storlekar och identiteter.

Lindsay Lohan gravid

@lindsaylohan

Under tisdagen meddelande Lindsay Lohan att hon och hennes make Bader Shammas väntar sitt första barn tillsammans. Lohan är en känd barn -och ungdoms skådis som slog igenom 1998 för sin roll i Föräldrarfällan och under sin ungdom även haft roller i ett flertal ”teen dramas”, inte minst den ikoniska filmen Mean girls. Lohan råkar även vara känd för sitt stökiga förflutna, fyllt av mycket festande, droger och alkohol samt en del bråk och drama med andra i kändisvärlden. Men sen ett antal år tillbaka kan man se att hon har hon städat upp sin image och tagit tag i sitt missbruk och verkar nu landat på bra plats i livet. Lohans komentarfält har svämmat över av gratulationer av vänner och kollegor i branschen, bland annat Paris Hilton som skriver “Välkommen till mammaklubben!”.

Bianca säsong 2 – gäster

@biancatalkshow

I söndags var det premiär för säsong 2 av Bianca Ingrossos egna talkshow ”Bianca”. Programmet visades för första gången i rutan i höstas och blev snabbt en stor tittarfavorit. Inte många av oss som är förvånade med tanke på Biancas härliga och energiska personlighet som snabbt smittar av sig i studion och får både gäster och tittare att bli engagerade. Den nya säsongen av Bianca kommer att bestå av totalt åtta avsnitt. Ni kan se “Bianca” säsong 2 på Kanal 5 och streama säsongen på discovery+.

Här är gästerna vi kommer se i Avsnitt 2, visas nu på söndag kl. 21:00:

  • Magnus Betnér, 48, komiker.
  • Henrik Nyblom, 36, komiker.
  • Kristofer Hivju, 44, norsk skådespelare.
  • Klara Söderberg, 30, musikgruppen First Aid Kit.
  • Johanna Söderberg, 32, musikgruppen First Aid Kit.
  • Admira Thunderpussy (Adam Risberg), från nya programmet Dragrace Sverige.
  • Imaa Queen (Adam Spjuth), från nya programmet Dragrace Sverige.

En Kardashian-fri Met Gala 2023

 

@khloekardashian & @wintourworld

Det ser ut som att Met Gala kan komma att bli Kardashian-fritt i år, enligt rapporter har familjen strykas från gästlistan. ”The Met Gala” kan klassas som modevärldens mest prestigefulla gala och är en insamlingsförmån för Metropolitan Museum of Art i New York City. Evenemanget välkomnar stjärnor, designerns och branschfolk. Årets Met Gala-temat kommer att vara ”Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” för att hedra den bortgångne modeskaparen Karl Lagerfeld. Att stå på inbjudningslistan är som ett kvitto på att man är en viktig person i modevärlden och en familj som alltid har räknat med en inbjudan är Kardashian-Jenner klanen men i år ser det ut att blivit en förändring. Många spekulerar att detta har att göra med att Kardashian familjens storhetstid är förbi och dem inte längre anses vara relevanta kändisar. Mycket som styrker detta är på grund av deras extravaganta livstil som de i tid och otid prålar på sociala medier. Ryktet har dock inte bekräftats så det återstår att se om vi kommer se dem på årets röda matta.

Veckans TikTok trend

Youtube

Denna veckans TikTok tips är inte direkt en ny trend men den är inte mindre underhållande för det. Jag måste nämligen tipsa er om att kolla in ”Dads at the airport”. Det handlar nämligen om att pappor har en tendens att gå in i ett reseledare roll inför och under familjens resväg. Någon som känner igen sig?

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!