5 snabba med Elin Skoglund

Vi presenterar stolt ett nytt koncept på FORNI, nämligen “5 snabba med” där vi bjuder in influencers som får svara på fem snabba, roliga frågor om sig själva. Ett sätt för er att lära känna profilerna på ett annat sätt än vad ni kanske vanligtvis brukar.

Vår andra profil vi vill hälsa välkommen är Elin Skoglund. Elin är i grunden från Västkusten men bor nu sedan några år tillbaka i Stockholm. Hon är bloggare, influencer och delägare i Poppy Posters. I bloggen skriver hon ärligt om tankar och känslor, blandat med vardag och nu för tiden mycket inredning och renovering! Här är fem snabba med Elin Skoglund:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Min pojkvän brukar väcka mig genom att sätta på radion i högtalaren i sovrummet. När jag vaknat till tar jag upp mobilen, scrollar lite och sedan tar jag på mig för att gå ut på en morgonpromenad med min hund Selma. Därefter duschar jag och sedan frukost framför datorn.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Ceviche. Det kan man ju aldrig tröttna på? När vi var i Tulum förra året så åt jag det varje dag i 10 dagar, haha.

Vad var det senaste du shoppade? 

En toalettpappershållare till badrummet. När man tycker sånt är kul, då är man rätt inne i sin renovering? Ja, alla mina pengar går just nu åt till vår renovering och alla detaljer som håller på att sättas.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Vattumannen. Det är läskigt hur det stjärntecknet beskrivs, för det är jag. Så ja, jag kan absolut identifiera mig med att vara vattuman. Jag har alltid gått min egna väg och står upp för vad jag känner & tycker.

Vilken är din go-to outfit?

Ljusa jeans med raka ben, ett ribbat linne och en oversized vit skjorta som gärna är uppknäppt. Ett par new balance sneakers till det. Bekvämt, luftigt och stilrent.

Läs Elins blogg här / Följ Elin på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.