Vad vi älskade på Internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen. Min favorit den här veckan är PDF-tricket längre ner.

Taylor Swifts budskap på AMA

Taylor Swifts’ show under American Music Awards är imponerande i sig, men vad som fick mig att vilja googla fram varenda “yaaas girl”-meme tillgänglig var den första minuten. Taylor öppnade showen med låten “The Man“, klädd i en skjorta täckt av namnen på hennes första sex album — de album vars originalversioner tillhör Big Machine Records. Det senaste året har Taylor varit i en tvist med skivbolaget, där hon försöker få ägandeskap på sin musik. Om du vill läsa hela historien om varför hon inte äger sin egen musik kan du klicka här för recap, men öppningen av den här showen är ett stort statement. Jag grät nästan.

Se hela uppträdandet här!

 

 

FORNIs julkalender

*Getting that self promo*

Fram till julafton har vi en julkalender med luckor och vinster varje dag! Om du inte följer oss sedan tidigare är det mer än dags nu. Min favoritlucka är den 24 december.

Följ oss på Instagram!

Billie Eillish-intervju

Under tre års tid har Billie Eilish den 18 november intervjuats av Vanity Fair. Hon besvarar samma frågor varje år men har de senaste två åren fått reagera på tidigare svar. Jag älskar upplägget, det är intressant att höra henne reflektera över tidigare år och hur hon har förändrats. Från sexton till arton år gammal.

Se hela videon här

Se hela videon här

Ett bättre sätt att skicka PDF på jobbet

Min bästa vän på jobbet. Har du ett PDF-dokument som är alldeles för tungt för att skicka över mejl? Skippa WeTransfer, in på I Love PDF och komprimera istället. You’re welcome.

Komprimera mera!

Förvirrade katter

Jag kom över den här videon på Facebook och tvingade min sambo att se den tre gånger. Det finns ett filter på TikTok som gör att du ser ut som en katt, och flera kattägare har provat det på sina små vänner. Det är helt enkelt en sammanställning av förvirrade, skeptiska och vettskrämda katter, blir inte bättre.

Se videon här!