Stockholms bästa jobbcaféer

Bild: @amandawingenfeldt

Haymarket, Hötorget

Om man prioriterar snygg inredning och inspirerande miljö är Haymarket överlägset bästa stället att spendera jobbdagen på. Sällan har vi skådat så fin inredning! Maten är ganska inget att hänga i granen, men man ska inte underskatta vad miljön gör för arbetet. Varje gång vi är här får vi ny inspiration och gör ett bättre jobb! Extra härlig är det att avsluta dagen med ett glas bubbel på deras uteservering under sommaren – man ska ju fira varje avklarad jobbdag, eller hur?

Bild: @alexiiak

Snickarbacken 7, Snickarbacken 7

Om det är något ställe vi mer än gärna flyttar in på under hösten och vintern är det Snickarbacken 7. Eftersom lokalen inte har några fönster blir stämningen oerhört mysig och något murrig. Här samlas otaliga karriärister för att jobba, ha möten och äta lunch – så du lär se ett helt gäng med datorerna i högsta hugg. Perfekt ställe att stänga in sig på när det är snöstorm eller regnrusk ute! Tips: missa inte deras tonfiskröra om du stannar för lunch.

Bild: @idasjunnesson

Café Creme, Nybrogatan 16

Ett av Stockholms senaste tillskott är populära Café Creme som ligger mitt på Nybrogatan bland puls och kontor. Här kan man även äta lunch, middag eller ta en AW, men de har framförallt grymma barbord med utsikt över gatan där vi gärna jobbar och spanar på människor. Det funkar dessutom minst lika bra att sitta på deras pittoreska uteservering som bjuder på Paris-känslor under varmare dagar.

Alma, Nybrogatan 8

Ännu ett nytt tillskott på Nybrogatan är kontorshotellet Alma. Här sitter kreatörer och entreprenörer under samma tak i en miljö som slår det mesta. I restaurangdelen bjuds man på härliga takfönster som ger magiskt ljusinsläpp – perfekt när man jobbar långa dagar och behöver hålla sig pigg. Dessutom är det ett utmärkt ställe om man vill nätverka och träffa coola människor i branschen.