God jul från oss på FORNI

Vi ville bara kika in idag för att säga god jul, men inte gott nytt år ännu – vi kommer ju fortsätta lägga upp nya artiklar redan imorgon.

Idag är det den 24 december och för många julafton, för andra är det kanske bara en ledig dag. Vare sig du firar jul eller ej, så hoppas vi att dagen blir magisk.

Vi på FORNI är så himla glada över engagemanget vi har sett från er den senaste månaden! Via julkalendern på Instagram (ni har väl sett att ni kan vinna en juicemaskin idag? Kanske dags att prova Louise selleri-utmaning?), kommentarer här och på Michaelas blogg eller privata meddelanden så är det SÅ många av er som pratar med oss – och det gör oss så glada. För FORNI bygger vi faktiskt tillsammans. ❤️

Om det är så att du har lite tid över idag kan vi rekommendera att läsa Linns krönika om att vara ensam under jul, eller era bästa skönhetstips från året – och är du riktigt uttråkad har Louise samlat det mesta från Internet i veckans FORNI Favorites. Eller så kanske du är upptagen med Kalle Anka och klappar fram till småtimmarna. Vi säger som Michaela sade förra året: “Man får göra som man vill på julafton, det är det bästa med att vara vuxen.

Hur du än väljer att tillbringa den här dagen ville vi bara säga att vi är glada att du är här och hoppas att du får en riktig god jul!

Kram!