SHOPPA ARTIKEL

Behöver du varma, snygga gravidkläder?

Bild av Rafael Henrique via Pexels
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Med en ständigt växande mage kan det ibland kännas som ett mission impossible att få till en snygg outfit. Ändå exponeras vi för allt ifrån hollywoodstjärnor till influencers som får till gravid-looken på (vad som känns som) nolltid. När jag letat i butikerna efter snygga gravidkläder ekar hyllorna tomma, och vid en snabb googling känns det fortfarande lite hopplöst.

Men jag har nu insett att för att få till en snygg outfit som gravid, och för att hitta snygga gravidkläder, så behöver vi Pinterest i våra liv. Jajamen, sajten som låter oss hitta och inspireras av andras outfits (bland annat). Sedan har jag har scannat av webben för att hitta de bästa matchningarna för att få till de olika looksen. Det blir helt enkelt lite lättare att inspireras till att klä upp magen när man ser snygga alternativ rakt framför näsan.

De flesta av dessa är specifika gravidkläder, andra inte. En stor kappa med knytning har funkat för mig fram tills nu (vecka 28) och lär fungera ett bra tag till. Detsamma gäller vissa oversize stickade tröjor. Däremot är byxor och de flesta klänningar med anpassning för gravidmage ett måste!

Längst ner länkar jag till de sajter som har bra utbud av gravidkläder.

Sophisticated

Man kan ju inte annat än att inspireras av Rose Huntington Whiteley – det känns som att vad hon än tar på sig ser hon flawless ut. Inte minst i denna sofistikerade look!

gravidkläder
Bildkälla: Pinterest

örhängen, jeansskor, kappa, tröja

 

Sporty Chic

Är det något jag har bott i de senaste månaderna, så är det tights och sneakers. Allt för att förenkla (och försköna) graviditeten så mycket som möjligt. Denna donna ger looken en härligt sportig men stilig touch som jag älskar.

gravidkläder
Bildkälla: Pinterest

byxor, sneakers, kappa, tröja, solglasögon

Casual look

Att få till en casual-chic look har varit mitt mission under graviditeten. Låt oss säga att den här tjejen fixar looken och får den att se bekväm ut. 10 poäng!

gravidkläder
Bildkälla: Pinterest

strumpbyxor, boots, kappa, klänning, halsduk

Dessa hemsidor tycker jag har ett bra utbud av gravidkläder:

H&M Mammakläder
ASOS Maternity
Boob Design
Zara Mom

Men kom ihåg att oversize eller någon storlek större än vanligt också fungerar – så man behöver inte låsa sig helt till gravidkläder ❤

Här kan du läsa om Michaelas tips för hur du kan träna under graviditeten.