SHOPPA ARTIKEL

Gravid? Spana in dessa träningskläder

Bild av Ketut Subiyanto via Pexels
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Vi vet att det är bra att träna som gravid – vad som är lite mindre bra är utbudet av snygga träningskläder. Det krävs en hel del tid och energi för att hitta alternativ för oss gravida – men oroa dig inte, jag har letat fram de snyggaste och mest prisvärda alternativen på marknaden just nu!

Alla kroppar hanterar graviditeten olika och växer i olik takt, de första veckorna fungerar förmodligen dina vanliga träningskläder alldeles utmärkt – men ju längre in i graviditeten du kommer så blir byxorna tightare i midjan. Plagg som skaver under graviditeten är inte att föredra, därför är tights ofta det första plagget som behöver bytas ut. När magen börjar poppa på riktigt är det dags att byta sport-bh och överdelar. Samtliga sport-bh:ar är också anpassade för amning vilket gör att du kan nyttja dem under en lång period.

Att träna i sista trimestern verkar vara få förunnat då den tiden kan bjuda på inslag av både det ena och andra av otrevliga krämpor. Dock gör det att du ganska troligt inte behöver köpa på dig en mängd gravid-träningskläder och klarar dig på få, utvalda plagg. Oavsett om du vill träna yoga, pilates, styrketräning, löpning eller kanske bara gå promenader så finns här någonting för just dig!

YOGA

gravid träningskläder

flaska, linne, sport-bh, yogatightsyogamatta

LÖPNING

gravid träningskläder

    sport-bh, ryggsäck, tights, pulsklockalinne, vattenflaska

GYM

gravid träningskläder

 linne, väska, vattenflaska, tights, sport-bhboll

*

Tips! Lululemons Yoga Align Pants är inte anpassade för gravida, men jag är i vecka 30 och kan faktiskt fortfarande använda dem! De är de skönaste, bästa tightsen någonsin och mina favoriter även innan graviditeten.

Behöver du också hitta varma gravidkläder? Spana in denna artikel, där vi har samlat ett gäng fina plagg som passar under vinterhalvåret.