Michaela: Gravid i vecka 29

Gravid i vecka 29

Jag är gravid i vecka 29 och har 72,0% avklarat och 79 dagar kvar av graviditeten, yay!

Min kropp:

Vikt: + 8 kilo

Jag har fortfarande fruktansvärt ont i ryggen. Jag var hos barnmorskan som frågade om hon skulle skicka mig till en sjukgymnast, men jag vet inte hur mycket det kommer hjälpa med övningar jag får från hen, till skillnad från den träningen jag ändå utför? Värst är nästan bröstryggen för mig vilket är lite otippat under en graviditet, men det värker så mycket att jag har svårt att jobba hela dagar.

Är det någon där ute som också haft problem med bröstryggen och värk?

Så har jag tagit hand om mig själv:

Jag och D är i Paris! På vår sista resa innan vi är tre i familjen. Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, och sååå pirrigt. Nästa gång vi sätter oss på ett flyg, oavsett om bebisen är med eller inte, så finns det tre personer i vår familj. En otrolig känsla.

Det känns så rätt att vara i Paris, jag var inte helt säker på att jag skulle orka men är så glad över att vi gör den här resan. Vi kramas, promenerar, shoppar och äter gott. En helt perfekt semester.

Mitt mående:

Lycklig tack vare Paris, olycklig tack vare ryggen. Kronisk smärta kan nästan driva en till vansinne men Paris i blom gör mig varm i hela kroppen.

Här kan du läsa om 4 sätt för att stärka din hudbarriär!

Veckans craving:

Crepes, jag är ändå i Frankrike…

Bebisen:

Vi var hos barnmorskan som sagt, och hon berättade att han har lagt sig med huvudet nedåt. Typiskt vår bebis att göra sig redo fastän det är elva veckor kvar, haha. Jag kände när han förflyttade sig med huvudet och efter det har jag känt som ett tryck mellan benen, så jag anade att han låg med huvudet nedåt redan innan hon kände. Nu är han 34 cm och väger 1,4 kg!

På Baby Journey kan du läsa mer om att vara gravid i vecka 29!