Amandas gravidvecka – 10 plagg, 7 outfits

En capsule wardrobe utmaning som gravid? Jo tack, det är utmanande! Jag har knåpat ihop 7 outfits av 10 plagg och det en blandning av plagg för gravida ihop med “vanliga” plagg, som faktiskt har fungerat utmärkt för min kanonkula! Åtminstone fram till nu, vecka 34 – det återstår att se om plaggen fungerar de sista veckorna innan BF.

Under tredje och sista trimestern av min graviditet så har jag bott i myskläder. Mest på grund av komfort, för jag vill att allt jag sätter på mig ska kännas bekvämt och underlätta vardagen. Men också lite på grund av lathet.. det har känts onödigt att köpa en massa nytt när det bara är för några veckor. Tights, sneakers och stickade tröjor varit ett faktum under graviditeten – kanske tråkigt, men åh så gravidanpassat! Jag tog mig an denna utmaning och kände att den måste få innehålla lite av det bekväma i kombination med lite verklighet. För vissa dagar passar det bara inte att dyka upp på kontoret iklädd tights, och vissa dagar klarar kroppen inte tighta jeans och boots.

Så 10 plagg, 7 outfits har på ett sätt inte varit så himla svårt att knåpa ihop tycker jag, för det stör mig inte om min måndagsoutfit blir rätt lik min torsdagsoutfit och vice versa. Det svåra för mig har varit att hitta kombinationer som jag känner mig fin i ihop med magen. Det har tagit ett tag för mig att vänja mig och känna av vad som fungerar, både komfort-mässigt men också utefter de plagg som jag faktiskt trivs i – och känner mig fin i.

Här är resultatet av capsule wardrobe – gravidedition!

Outfit Dag 1

capsule wardrobe

tröja, ring, boots, väska, halsband, jeans

Outfit Dag 2

tröja, armband, sneakers, väska, nagellack, ring, jeans

Outfit Dag 3

mössa, tights, tröja, väska, halsband, halsband bokstav, ring, sneakers

capsule wardrobe

Följer du FORNI på Instagram? Du kan följa oss här!

Outfit Dag 4

capsule wardrobe

halsband, skjorta, boots, ring, jeans, armband

Outfit Dag 5

capsule wardrobe

solglasögon, jeans, tröja, kofta, ring, nagellack sneakers

Outfit Dag 6

capsule wardrobe

tröja, ring, sneakers, skjorta,, armband, nagellack, kjol

Outfit Dag 7

nagellack, pulsklocka, tights,, tröja, solglasögon, ring, sneakers

*

Här kan du spana in Lindas vecka och här kan du spana in Michaelas vecka.