Louise vecka – 10 plagg 7 outfits

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Då var min veckas Capsule Wardrobe-utmaning förbi! Jag skrev en liknande artikel i höstas, där jag skapade tio outfits av tio plagg men då stannade kläderna i det digitala forumet — nu skulle jag bära dem. Läskigt.

Den största uppgiften föll söndag kväll för en vecka sedan, när jag skulle planera alla outfits. Jag skapade ett litet bibliotek av varje plagg i Photoshop och sen var det bara att börja leka – och vad kul det var! Jag borde ju göra det här VARJE vecka. Tänk att inventera hela sin garderob, ha den visuellt framför sig på sin dator och alltid kunna förbereda outfits för dagarna som kommer. Det hade sparat mig mycket tid på morgnarna. Kände mig väldigt Cher i Clueless när jag satt där och mixade.

Utöver det att jag fick bättre koll på mina plagg och hur jag kan använda dem var nog det bästa med den här utmaningen att:

  1. tvättkorgen var betydligt lättare i slutet på veckan, alltid skönt med mindre tvätt.
  2. jag lärde mig att det är okej att använda samma plagg flera gånger. Ute. Bland folk. Det känns som en tonårsångest jag äntligen kommit över.
  3. jag förstod att jag behöver faktiskt inte så många plagg, så länge jag har the basics. Man kan göra väldigt mycket kul med accessoarer.

Nedan hittar ni de plagg och accessoarer jag använde under veckan. Då det är tagna direkt ur min personliga garderob är det tyvärr en del plagg som inte längre säljs – men jag har försökt hitta liknande alternativ för dig!

Och vill uppmana dig att prova den här utmaningen, jag lovar att du kommer hitta åtminstone en fördel med det. Klicka här för att se hur det gick för mina kollegor när de körde sin utmaning – eller varför inte vår nybörjarguide till en Capsule Wardrobe?

Måndag

Kavaj (liknande) / Blåa jeans / Vit T-shirt / Apple Watch / Silverväska (liknande) / Vita sneakers / Armband

Tisdag

Blå blus / Blåa jeans / Heroine Ring / Knot Ring / Blus / Apple Watch / Grå väska

Onsdag

Stickad tröja (liknande)Svarta jeans / Svarta boots / Pärlörhängen

Torsdag

Stickad tröja (liknande) / Heroine Ring / Blåa jeans / Keps (liknande) / Grå väska / Svarta boots

Fredag

Blå blus / Svarta jeans / Knot Ring / Silverörhängen / Svarta boots

 

Lördag

Vit skjorta / Blåa jeans / Scarf (liknande) / Silverörhängen / Heroine Ring / Knot Ring / Grå väskaSvarta boots

Söndag

Vit skjorta / Blåa jeans / Kavaj (liknande)Silverväska (liknande) / Keps (liknande)Vita sneakers

 

Vill du läsa mer om capsule wardrobe? Klicka här!