Monthly Picks: November

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Michaela Forni

Örhängen / Jacka / Keps / Skor / Skärp / Byxor / Tröja / Väska 

Nu går vi strax in i, trumvirvel, november! Hur kan det ha gått så fort? Varma, mysiga och snygga kläder är mina ledord den här månaden. Låt oss vara ärliga nu, november är egentligen en rätt tråkig månad. Eller vad tycker ni? Som en slags mellan-tid i väntan på december och jul. Därför vill jag den här månaden satsa på detaljerna och snygga looks för att försköna och pigga upp vardagen!

Julia

Monthly picks

Tröja / Stövlar / VäskaTröja / Byxor / Ögonskugga / Jacka / Sneakers

Vänta, är det november redan? Det har gått så fort att jag inte riktigt hänger med. Det känns som att det var augusti igår och jag hade min första dag på FORNI. Och nu har jag jobbat här i tre månader. Veckorna springer iväg, det går fort när man har kul! Nu står vi här i kalla november. Sverige öppnade upp för ungefär en månad sedan och jag känner redan att jag har fått min dos av festliga tillställningar. I november vill jag sitta på mysiga middagar, äta pasta och dricka rödvin. Jag vill ha varma och mysiga kläder på mig och fylla mitt hem med doftljus. Samtidigt så spritter det lite i kroppen när jag tänker på att stå på ett dansgolv med mina vänner, så ett par nya heels vore ju inte helt fel? Därför är min önskelista denna månad en blandning mellan fest och mys. Kanske kan november ge mig lite av båda? Hoppas ni får världens mysigaste månad! Nästa Monthly Picks är alltså i december?

Thérèse

Therese Hellström

Vet inte vad som händer med mig, men trots gråa november-dagar så var det länge sedan jag kände mig så festligt peppad! Jag vill bara klä mig i party-outfits och gå på trevliga tillställningar – från morgon till kväll. Kanske har det att göra med att vi fått tillbaka sensommarvärmen till Paris? Eller att världen öppnar upp igen (hörde jag New York?!)? Eller är jag kanske helt ute och cyklar? Då vet ni i alla fall att det är mig ni ser om ni får syn på denna look på stan…

Caroline

Monthly picks

Tröja / Tofflor / Tights / Lampa / Koppar / Filt / Kudde / Ljus 

November är en månad som för mig kommer vara all about interior – jag har äntligen fått nycklarna till min nya lägenhet och det enda jag kan tänka på är inredning! Liksom min garderob kommer den gå i jordnära färger, men jag hoppas kunna utmana min egen stilkänsla med en färgklick här och där (drömmen är pläden på bilden). Förutom de stora inköpen, så älskar jag att få fokusera på detaljer – hur det ska dofta hemma, vilka kuddar som passar i soffan och givetvis hur man själv glider runt snyggt hemma och packar upp flyttlådor.. tights och polo blir nog höstens look för min del!

*

Missade du förra månadens Monthly Picks? Då hittar du den här!