SHOPPA ARTIKEL

Återfuktande ansiktskrämer från budget till lyx!

Bildkälla: @tylynnnguyen
Innehåller annonslänkar

Det finns triljoner ansiktskrämer där ute, alla för olika ändamål och som passar olika hudtyper. Kanske vet du precis vilken hudtyp du har, vilken effekt du vill åt och konsistensen du föredrar. Eller så vill du helt enkelt ha en härlig, återfuktande kräm som får dig att känna dig lite extra fräsch och som gör din hud mjuk. Om så är fallet så har vi radat upp ett gäng ansiktskrämer för dig, från budget till lyx.

Återfuktande ansiktskräm, vilken är den bästa?

När det kommer till en återfuktande ansiktskräm så är den bästa den som passar just dig bäst. Det gäller allt från produktens design och doft till det mer självklara som känsla och effekt. Om du lätt blir glansig och oljig i ansiktet brukar en lättare konsistensen vara att föredra, medan om du lätt blir torr och stram förmodligen kommer uppskatta en mer rejäl konsistens bättre. Men när det kommer till mängden fukt finns inget bättre eller sämre! Och har du en relativt normal hudtyp kommer du troligen uppskatta alla förslag som vi bjuder på i den här artikeln.

Missa inte dermatologernas bästa tips för en frisk hy!

Budget

Rich Moist Soothing Cream

Rich Moist Soothing Cream är en hjälte när det kommer till att maxa huden med fukt! Stort plus för mängden (80ml) till det här priset också. Den känns liksom "rejäl" vid applicering men sjunker in i huden snabbt och boostar med så mycket fukt. Och extra bra för dig som har irriterad hud, vill stärka barriären och samtidigt skydda. Tips!  
389 kr från Klairs
Köp

Cicaplast Balm

Cicaplast är en riktig snackis på kontoret och omtalad som en "räddare i nöden", särskilt när den var extremt svår att få tag på vid årsskiftet - vilket inte förvånar mig ett dugg! Det här balmet har känslan av ett perfekt balsam och är samtidigt otroligt mild och rejält återfuktande på huden. Med andra ord: ett budgetkap som heter duga och går utmärkt att applicera både i ansiktet och på andra partier som är i behov av fukt.
199 kr från La Roche Posay
Köp

Mellan

Hyal Ceutic

Kärlek till Dermaceutic! Här pratar vi effektiva salongsprodukter som håller vad de lovar, det gäller inte minst Hyal Ceutic! Ansiktskrämen är berikad med 10 % aloe vera som lugnar huden och bland annat hyaluronsyra som ger lite "plumping" effekt och massor av fukt. Känslan är perfekt återfuktande utan att kännas kladdig. 10 poäng!
645 kr från Dermaceutic
Köp

Vital Facial Cream

Nuori är the brand för dig som villl gå au natural. För dig som vill ha rejält med fukt utan en massa onödiga tillsatser är det här krämen för dig! Vital Face Cream är magisk att massera in i huden och känns lätt samtidigt som den bidrar med mycket (!) fukt. Älskar att den känns snäll men ändå effektiv!
569 kr från Nuori
Köp

Lyx

Nourishing Cream

Det här är en sådan ansiktskräm som jag alltid kommer tillbaka till. Den känns lätt, otroligt mjukgörande och effektiv när det kommer till att återfukta. Den innehåller flera effektiva ingredienser, som Hydrolyserat jästextrakt, som förbättrar hudens egen produktion av hyaluronsyra och bygger upp hudens fukthalt på sikt, samt Niacinamide stärker hudbarriären. Dessutom doftar den magiskt!
900 kr från Verso
Köp

Brightening Face Cream

Brightening Face Cream måste vara en av de lyxigaste ansiktskrämerna som går att hitta där ute. Den känns otrolig på huden, återfuktande och jämnar ut huden perfekt med de lystergivande partiklarna. Skyddar dessutom mot fria radikaler!
1900 kr från Dr Barbara Sturm
Köp

Har du redan en återfuktande ansiktskräm som favorit? Missa inte de här ansiktsmaskerna!