SHOPPA ARTIKEL

På jakt efter torrschampo? Här är de bästa!

Bild via: Tove Waldemar
Artikeln innehåller annonslänkar

När tiden är minimal och hårets behovet av uppfräschning är stort så stavas världens bästa produkt torrschampoo. Har man en gång börjat med denna mirakelprodukt så är det i princip omöjligt att sluta, eller hur? Eftersom utbudet är enormt kan det dock vara svårt att lokalisera i djungeln av hårprodukter och hitta det bästa torrschampoot, därför vill jag såklart ge er lite hjälp på traven inför det kommande valet. Jag har testat ett gäng olika varianter och synat resultatet in i minsta detalj för att kunna göra en så rättvis bedömning som möjligt. Låt mig presentera de nominerade produkterna!

Torrschampoo – de bästa (och de mindre bra)

Dry Schampoo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är så förvånad över att denna produkt var så fantastiskt bra - jag är förälskad! Vill liksom använda det när mitt hår är nytvättat? Det är väl ett bra betyg om något! Produkten känns lätt, fräsch, ger en nytvättad look och såklart utan att synas. Dessutom doftar det som Moroccanoils signaturdoft (mmm!) och kommer i en upplaga både för ljust och mörkt hår. 10 poäng!
299 kr från Moroccanoil
Köp

Style&Finish Invisidry Shampoo

⭐️⭐️⭐️Precis som namnet på detta torrschampoo antyder, så är det verkligen invisidry. Du ser inga som helst spår av produkten i hårbotten och faktum är att den inte känns överhuvudtaget, vilket är ett otroligt stort plus! Så för dig som har detta högst upp över dina kriterier så är detta en keeper. Produkten ger en betydligt fräschare känsla, men inte riktigt samma "rena" look som andra torrschampoon ger. Därav tre starka stjärnor och ett plus!
269 kr från Maria Nila
Köp

Dry Schampoo

⭐️⭐️⭐️ Jag tycker detta torrschampoo är bra och ger en ren känsla, men samtidigt hade jag föredragit att känna av det lite mindre. Produkten ger volym vilket ju många tycker om, men för min del så tycker jag bäst om en så ren känsla som möjligt, allra helst att man inte känner av produkten alls. Summa summarum: ett BRA torrschampoo!
225 kr från REF
Köp

Perfect Hair Day Dry Shampoo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Detta torrschampoo är WOW och på en helt annan nivå. Det är doftfritt, gör att håret känns helt otroligt rent (!), och faktum är att man faktiskt inte ens känner att produkten är där. Priset hintar om att det är på en lyxnivå, men oj vad du inte kommer att ångra dig för detta är magi på flaska.
299 kr från Living Proof
Köp

Kérastase Fresh Affair

⭐️⭐️⭐️Bra torrschampoo som har en lätt doft av citrus och som också känns lätt vid applicering. Det ser inte alls pudrigt ut vilket är ett stort plus. Det gör att håret ser rent och luftigt ut, däremot är känslan lite tyngre och ganska sträv enligt mig.

267 kr från Kérastase
Köp

Batiste Dry Schampoo

⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag måste ändå ge detta torrschampoo fyra stjärnor, för det är så otroligt prisvärt. Jag menar 69 kr VS det fyrdubbla för ett torrschampoo som ändå är väldigt bra, det är en grym deal. Sen tycker jag att det syns mer än de andra vid applicering, dock brukar det gå fint att lösa genom ett par drag med hårborsten.
69 kr från Batiste
Köp

Så applicerar du torrschampoo

  1. Börja med att borsta igenom håret och dela sedan in det i sektioner.
  2. Håll ditt torrschampoo ungefär en armslängd ifrån håret och börja spraya i hårbotten sektion för sektion. Du behöver inte mycket produkt för att få resultat!
  3. Avsluta med benan och hårfästet vid behov. Massera sedan in produkten lite lätt i hårbotten med dina fingrar.
  4. Borsta igenom håret och applicera lite serum eller olja i topparna som en sista touch!

Kom ihåg! Använd bara torrschampoo när håret är smutsigt och har behov av uppfräschning. Spraya endast i hårbotten och inte i topparna – och håll inte flaskan för nära. Lycka till!

Här kan du se vårt test i jakt på bästa brun utan sol produkten!