SHOPPA ARTIKEL

Jag har provat smink från Armani och här är min recension

Innehåller annonslänkar

Innan jag började testa produkter inför den här artikeln hade jag inte provat något smink ur Giorgio Armani Beautys sortiment. Jag kände snabbt att herregud, vad har jag gått miste om? Mycket av det smink jag provat nu är sådant som jag sträcker mig efter på daglig basis och det är inget dålig betyg vill jag lova (ni ska se min ”smink garderob”). Men håller alla produkter måttet? Här är mina betyg!

Luminous Silk Face Primer

⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag och den här primern upplevde vad som kallas för kärlek vid första ögonkastet. Här snackar vi verkligen silke på tub! Det är en fröjd att applicera den här produkten innan min foundation både på grund av konsistensen men också för att den andas lyx. Det enda minuset är för att jag inte upplever att mitt smink faktiskt håller bättre när jag använder den här, men huden känns helt klart mjukare och mer återfuktad.
500 kr från Giorgio Armani
Köp

Luminous silk Foundation

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  När jag inte kletar på min cc-cream i all hast så sträcker jag mig ALLTID efter denna, ni vet när man vill lägga lite mer tid och energi på sminket. Jag tycker att färgerna känns true to skin, konsistensen är verkligen silkeslen och resultatet blir en jämn och naturlig bas med ett fint glow. Vad mer kan man begära? Den sitter dessutom på plats under dagen och känns varken torr eller för fet. Full pott!
580 kr från Giorgio Armani
Köp

Luminous Silk Lightweight Concealer

⭐️⭐️⭐️Detta är en fin concealer som täcker bra både under ögon och på andra partier i ansiktet, samtidigt som den känns lätt - precis som silke. Ändå känner jag inte samma wow-känsla som med deras foundation. Jag tycker inte att den lägger sig helt felfri eller håller optimalt genom en dag, i alla fall inte på min hy.
430 kr från Giorgio Armani
Köp

Loose Powder

⭐️⭐️ Detta är ingen kass produkt men inte heller någonting som får mig att häpna. Sminket ser bra ut med pudret ovanpå, men inte wow. Och det ser lite för torrt ut under ögonen. Även om ett löspuder har väldigt lång hållbarhet tycker jag att det är ett alldeles för högt pris för en medelmåttig produkt.
570 kr från Giorgio Armani
Köp

Armani smink

armani smink

Luminous Silk Glow Fusion Powder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är tokig i bronzers och äger hur många som helst men utan att överdriva så kvalar denna in bland mina topp 5. Varför? Av den enkla anledningen att dosan är supersnygg, nyansen är klockren och appliceringen blir felfri. Dessutom kommer den med tillhörande borste och även om jag sällan använder den så gillar jag att ha alternativet när man är on the go.
580 kr från Giorgio Armani
Köp

Neo Nude A-Blush

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nu när puder är lite passé känns det här krämrouget som en solklar hit - framförallt för att den kommer med en applikator. Det värsta jag vet är att kladda med fingrarna i en produkt så detta var supersmart tycker jag. Finns ingenting att klaga på - konsistensen gör det omöjligt att få en ojämn applicering och färgerna är hur fina som helst med bra pigment.
370 kr från Giorgio Armani
Köp

Fluid Sheer

⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag tänkte skriva att ett minus med denna är den stora flaskan, men nu har den ju faktiskt gjorts om vilket är ett stort plus. Min highlighter behöver liksom inte ta upp halva necessären, hehe. För att komma till saken så är detta en JÄTTE fin highlighter som dessutom gör sig fin om man klappar in den i huden innan foundation. Perfekt för daglig basis och till kvällen bättrar jag på med en lite mer intensiv puder-highlighter ovanpå.
380 kr från Giorgio Armani
Köp

Eyes To Kill Mascara

⭐️⭐️⭐️Jag är inte helt säker på vad jag ska ge för betyg på denna för att jag känner lite hatkärlek till den. Vissa dagar blir mina fransar så fina och andra inte alls.. men det kanske beror mer på mig än den? Haha! Den ger en effekt som påminner om fjädrar vilket jag gillar och den bygger mycket längd och separation, inte så mycket volym enligt mig. Den är lite svår att bygga på och tyvärr kladdar den lite under dagen, men den får ändå tre rejäla stjärnor och ett plus i kanten.
385 kr från Giorgio Armani
Köp

Eye Tint Eyeshadow

⭐️⭐️ Om jag använder en krämskugga så vill jag slippa ha en primer under. Tyvärr slipper jag inte det med denna eftersom den creasar efter bara en liten stund - det kan dock skilja mycket från ögon till ögon så om du är osäker, prova innan. Pigmenten och färgerna är dock väldigt fina!
330 kr från Giorgio Armani
Köp

*

Fler full-face artiklar finns att läsa HÄR!