SHOPPA ARTIKEL

Jakten på den bästa brun utan sol produkten

Den här artikeln innehåller annonslänkar.

Med våren runt hörnet kommer också ett litet sug krypande efter bruna ben och en solkysst hy. I alla fall för mig! Som en frekvent användare av den gyllene krämen är jag också ständigt på jakt efter att hitta den bästa brun utan sol produkten. På listan finns många krav: formulan ska gå in i huden snabbt, nyansen får inte bli för orange, den ska helst inte dofta alls (i-landsproblem) men framför allt så får den absolut inte bli fläckig.

Som ni hör är det mycket som ska stämma för att få det högsta betyget. Därför har jag också provat mig igenom ett gäng olika brun utan sol för att fastställa vilken som gör jobbet bäst. Låt mig presentera resultatet!

Daily Gradual Tan Body Mousse

⭐️⭐️⭐️⭐️ Detta är en klar favorit! Den doftar väldigt lite utav den klassiska BUS-doften, konsistensen är extremt lätt - eftersom den är i mousse går den snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Dessutom blir färgen väldigt fin! Jag testade nyansen Light/Medium som ändå gav lagom färg, så vill du ha en starkare effekt kan du enkelt välja Medium/Dark istället. Litet minus för att den var lite svår att få jämn vid händer och fötter, det gäller att vara noggrann, annars mycket bra och prisvärd produkt!
199 kr från KICKS
Köp

Sunkissed Body Lotion

⭐️⭐️⭐️ Denna brun utan sol ger en lätt effekt direkt men går att bygga upp gradvis mörkare. Jag tycker att den doftar väldigt lite vilket är ett stort plus. Jag blir inte det minsta fläckig, men däremot tycker jag att den ger lite för lite effekt vid första applicering. Jag ser bara en liten hint av varmare nyans i min hud - så perfekt för dig som vill ha just det, eller som vill bygga upp din bränna långsamt. Jag använde Light Tan - välj en mörkare om du vill ha starkare effekt.  
89 kr från ACO
Köp

Instant Self-Tanning Mousse

⭐️⭐️⭐️ Det här är en smidig produkt. Den går in i huden väldigt snabbt och är dessutom färgad så att man ska se att den blir jämnt applicerad. Jag har använt nyansen Medium-Dark, så den ger mycket färg direkt och jag kan tycka att den går aningen mot en lite för mörk/orange ton. Kanske hade den ljusare passat mig bättre nu under vintern. Produkten får minuspoäng för doften, och för att när den väl börjar gå bort (den håller rätt länge) så flagnar den bort stegvis vilket gör att man då blir ganska fläckig. Men - en bra quick fix, helt klart!
159 kr från Ida Warg
Köp

Gradual Tan Tinted Body Lotion

⭐️⭐️⭐️⭐️+ Detta är min favorit! Den kommer i lotion-format och är färgad redan vid applicering vilket gör det sjukt enkelt att få den jämn och fin över hela kroppen. Den doftar inte särskilt mycket och jag blir faktiskt inte det minsta fläckig av den. Nyansen är perfekt bronzig och går att bygga upp mörkare vid varje applicering. Jag är dock väldigt nöjd med resultatet efter första applicering - iallafall med vinterblek hy. Den enda nackdelen är att den går in i huden ganska sakta - men i övrigt får den full pott!
279 kr från St Tropez
Köp

Self Tan Bronzing Water Gel

⭐️⭐️⭐️  Jag gillar verkligen nyansen på denna - den blir precis lagom brun (utan att bli orange) och går att bygga upp i färg stegvis. Och konsistensen är magisk! Den känns otroligt lätt och när jag applicerar med den tillhörande velvet-handsken så går det dessutom sjukt snabbt. Den sjunker in i huden direkt och kladdar inte det minsta. Däremot har jag problem med att få den jämn runt händerna? Hur mycket jag än exfolierar och smörjer in dem innan jag applicerar den så blir det inte bra. Då har jag provat både med och utan handske - oavsett så blir den fläckig där. Synd, för den har alla rätt i övrigt.
499 kr från St Tropez
Köp

Vill du läsa mer om skönhet? Du hittar kategorin här!