Teknisk rengöring med FOREO LUNA mini 3

Samarbete medFOREO

Ni vet att vi har jobbat mycket med FOREO tidigare; de har utmanat oss att meditera, låtit oss diskutera träning och deras olika produkterWell, nu finns det en ny kompis på marknaden! För inte så länge sedan berättade vi om FOREO LUNA 3, en uppdatering av tidigare modell. Idag släpps lillsyrran, FOREO LUNA mini 3!

Jag själv har provat den i ungefär två veckor och älskar den, mest för att jag har äntligen börjat ta med mig ordentlig rengöring till lunch-träningen. I slutet på sommaren slarvade jag ordentligt med tvätt efter svett, så min hud har uppskattat den sakliga rengöringen efter varje pass.

Vad är nytt med LUNA mini 3?

På samma sätt som LUNA 3 har LUNA mini 3 bättre och finare silikonknoppar än föregående version, vilket gör att rengöringen blir ordentligare och skonsammare.

Nytt utseende för bättre rengöring

Vi börjar med siffror:

  • Den nya versionen 40% större borsthuvud än tidigare, alltså täcker den mer yta av din hud för effektivare rengöring.
  • Den har också 25% mjukare silikonknoppar, vilket är så viktigt då den är skonsammare mot huden. FOREOs mål var att skapa något som rengör smidigt utan att slita på huden så den naturliga elasticiteten bevaras.
  • Silikonknopparna må vara mjukare men de har också blivit 10% längre, för att rengöra porerna ordentligt och se till så att du kommer åt svårare områden (som näsvingarna till exempel).

Glow boost-läget

En nyhet för den mindre LUNA mini 3 är Glow Boost-läget, en pulsering som tar bort överflödiga och döda hudceller på bara 30 sekunder. Perfekt till lunch-träningen, bara dubbelklicka på LUNA mini 3s knapp och glow away.

App-styrd teknik

Till skillnad från föregående LUNA mini kopplar du upp den här till FOREOs app. Via appen kan du ställa in styrka på vibration (alltså hur intensiv exfoliering du vill ha när du rengör) och längd på tvätt för en customized rutin. Du behöver alltså inte använda appen varje gång du ska använda LUNA mini 3.

Hur använder jag (Louise) min LUNA mini 3?

Träningsväskan, alla gånger. När jag packar mitt träningskit på morgonen har jag en tendens att bara komma ihåg min deodorant – vilket är jättebra, men det gör det svårt för mig att rengöra ansiktet ordentligt. Nu har jag alltid med mig den här i väskan, och vet att min hy mår mycket bättre än vad den gjort efter tidigare Barry’s Bootcamp-pass. Det har blivit extra viktigt att ta hand om min hy nu när jag springer tre gånger i veckan tillsammans med er!

Jag använder den också samma dag jag har en tillställning, för att verkligen förbereda huden för min sminkning. Visst ni att det är makeupartisternas bästa sminktips? Att exfoliera och återfukta huden innan bas.

Vilka mer använder FOREO?

Är du nyfiken på att läsa om fler som använder FOREOs produkter? Okejdå:

Bildresultat för miley cyrus foreo

Är du sugen på att prova en FOREO LUNA mini 3 eller någon annan av deras produkter? Finns att köpa här!