Vad ni älskade att läsa på FORNI 2019

Då FORNI bara är ett år gammalt kan vi inte medverka i #decadechallenge men vi kan göra en årsresumé. Hur har det egentligen gått i år, vad tyckte ni om att läsa? Med hjälp av Google Analytics har jag listat våra topp-tio mest besökta artiklar från året.

Vilken artikel var din favorit?

1. Jag drack sellerijuice i 30 dagar och det här hände

Tror vi lyckades fånga den här trenden innan den helt exploderade i Sverige, vi ligger nämligen på första sidan av Google om du söker efter “sellerijuice”. Inte konstigt den ligger högst upp på listan, det är nya människor som kikar in där varje dag!

Jag minns att jag till en början hatade den här utmaningen  – och nu ska jag göra den igen i januari! Vill ni också hänga med?

Läs hela artikeln här!

2. Mommy, will you marry my daddy?

Michaelas krönika om när hon förlovade sig. Så himla fin, ärlig och öppen text. In och läs om ni vill gotta er i kärlek!

Läs hela krönikan här!

3. Hur jag blev av med mina finnar och produkterna jag använde

Jag går igenom den här processen igen efter att ha blivit yttorr efter sommaren, hela hösten har jag jobbat på att bli av med små, små knottror som lagt sig under huden. Det är en process men nu börjar jag se slutet och verkar ha tömt hela ansiktet på finnar! Snabbguide? Fokusera på kemisk peeling och fukt, fukt, fukt.

Läs hela artikeln här!

4. Privacy Policy

Haha, det tog mig ett halvår innan jag förstod att vår “acceptera cookies”-knapp på mobilen var för liten och låg för nära “privacy policy”-länken. Ni klickade in er på sidan av misstag! Trodde alla bara var nyfikna på hur en privacy policy såg ut. Nu är i alla fall knappen åtgärdad och jag förväntar mig inte att se den sidan så högt upp på topplistan kommande månader!

5. Jag åt inget socker på 30 dagar och det här hände

Ni verkar gilla utmaningar, och den här var faktiskt efterfrågad av er läsare. Under en månad skippade jag helt raffinerat och vitt socker, det var ett helvete. Men är så glad att jag gjorde det, fick så mycket bättre förståelse för när min kropp behöver energi och hur den påverkas av att äta för mycket vitt socker. Kanske ska göra den här en omgång till nästa år? Vilka utmaningar hade ni velat se oss göra i 30 dagar?

Läs hela artikeln här!

6. Min graviditet: vecka 17

Michaelas allra första Vecka för vecka. Kommer ihåg hur spännande det var att få höra hur hon mådde, vi började varje måndagsmöte på kontoret med “hur mår du nu då?”. Nu är ju lilla Dante ute och utforskar världen, men ni kan följa både Amanda och Stephanies graviditeter på deras bloggar!

Läs hela artikeln här!

7. Är du en Highly Sensitive Person?

Michaela skrev den här artikeln i början på januari, och några veckor senare pratade de om termen “highly sensitive person” på Nyhetsmorgon. Då vi sökordsoptimerar alla våra artiklar ville jag se om vi fick något uppsving av inslaget, och visst var det så: en massa nya människor var online på sidan för att ta reda på om de var en HSP.

Läs hela artikeln här!

8. Krönika: Jag är gravid med tvillingar

Stephanies krönika gick upp för bara ett par veckor sedan men har ändå tagit sig in på top-10 mest besökta artiklarna från hela året – häftigt! Om ni har missat den här storyn rekommenderar jag er att gå in och läsa, hon skriver så ärligt och fint!

Läs hela krönikan här!

9. Ett samtal med Kenza Zouiten Subosic

Det var så spännande att höra det här! Michaela intervjuade Kenza om det kommande mammalivet, oro under graviditeten och karriären. För mig (och många andra) var det första gången jag fick höra Kenza prata om sin karriär, vilket var extra intressant! Intervjun finns också att höra på Spotify.

Läs och lyssna på hela intervjun här!

10. Hur du skriver ett riktigt bra CV + gratis mall att ladda ner

Tillsammans med en rekryterare gick vi igenom hur ett riktigt bra CV ser ut, och tog fram en mall ni kan ladda ner och använda. Fun fact: vi fick ett meddelande på Instagram för några veckor sedan där en av er tackade för CV-mallen, hon hade använt den och fått jobbet. Även om det 100% är ni själva som står bakom all framgång, är vi glada om vi kan hjälpa och guida er en liten bit på vägen.

Vad skulle ni vilja se för mallar att ladda ner på FORNI nästa år? Kommentera och berätta längst ner!

Läs guiden och ladda ner mallen här!

 

 

Vad vill du läsa eller se mer av här på FORNI? Kanske en utmaning du inte vågar prova men tänker att vi kan köra? Eller vill du veta om en speciell skönhetsprodukt är värt pengarna? Let us know! Kommentera här nedanför för att vara med och forma FORNI 2020.

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *